08 June 2010

2010 : Gold Coast - Hari 7

5 Mei 2010 (Rabu)

Kami terpaksa bangun seawal jam 4.00 pagi.... bersiap-siap untuk balik ke Malaysia. Kul 5.30 dah kena check-out sebab bas akan jemput kami pada jam 6.00 pagi. Penerbangan kami ke KL adalah pada jam 8.40 pagi, jadi kena sampai airport 2 jam lebih awal untuk proses check-in.

Tengoklah hasil percutian kami ke GC..... datang satu beg je, balik berbeg-beg! hihihihi

Kami bertolak balik dengan membawa sejuta kenangan manis.......Selamat tinggal Gold Coast Australia.......
Akauntan dan peguam kami yang keletihan..... sebab bangun awal tadi..... (Cik CT tu cam tiru tido ayam je).

Aku dengan Kak Mazni maintain bertenaga..... tak tido pun. Tengok movie je..... Tak sabar nak balik berjumpa orang Malaysia.....

POST SEBELUM INI

1 comment:

  1. brapa kos semua skali?macam best je GC

    ReplyDelete